Beste lezer,

Welkom op de allereerste blog van Socialicious, een nieuw, fris social media bureau gevestigd in Breda. In deze allereerste blog vertellen we hoe we zijn ontstaan en waar we voor staan. De drijvende kracht achter Socialicious is Sanne van der Laan. Sanne is met vlag en wimpel afgestudeerd aan de NHTV te Breda. Daar specialiseerde zij zichzelf in de wereld van de online marketing en social media marketing. Al tijdens haar studie joeg Sanne haar droom achterna door te beginnen als zelfstandig ondernemer in social media marketing. Socialicious is de uitwerking van die droom, aangevuld met bakken praktijkervaring en professionalisering.

En dat merk je aan alles. Bij Socialicious doen we er alles aan om van jouw social media echte uitblinkers te maken. Om dat doel te bereiken, houden we ons bij Socialicious bezig met vier kerntaken: Social media abonnementen, social media advies, social media advertising en content creatie.

Social media abonnementen

Bij social media bureau Socialicious houden we van duidelijke taal en een concreet product. Daarom bieden we 5 makkelijke all-in-one social media abonnementen aan, geschikt voor startende ondernemers, doorgewinterde bedrijven en alles daartussenin. De social media abonnementen zijn nauwkeurig samengesteld om aan jouw eisen te voldoen. Wil je toch liever een social media abonnement op maat? Ook dat kunnen we voor je regelen. Wil je meer lezen over onze social media abonnementen? Klik dan hier om verder te lezen.

Social media advies

Hoewel onze abonnementen voor eigenlijk elke onderneming uitkomst bieden, begrijpen we dat niet elke onderneming op zoek is naar een totaaloplossing. Die ondernemers helpen we verder met een passend advies en de juiste expertise zodat zij hun social media zelf kunnen uitbreiden of verbeteren. Je kunt hier meer lezen over ons social media advies.

Social media advertising

Voor wie het meeste uit zijn social media wilt halen, bieden wij social advertising aan. Voor een bedrag dat je zelf kiest adverteren we voor jou op het door jou gekozen platform. Wil je meer weten over de mogelijkheden tot adverteren op social media, en wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan hier verder.

Content creatie

Hoe goed een social media campagne ook is, ’t valt of staat met de content. Dat snappen we bij Socialicious, en daarom besteden we de grootste zorg en aandacht aan het creëren van professionele content. Er moet immers een stuk engagement gecreëerd worden. Wil je meer lezen over hoe onze content tot stand komt? Lees dan hier verder.

We hopen met deze kleine kijk in de keuken dat je wat meer te weten bent gekomen over Socialicious. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze social media oplossingen of wil je nog iets vragen? Neem dan gerust contact met ons op!