Social advertising bij Socialicious

Bij Socialicious zetten we ons elke dag in om het maximale uit je social media te halen. Dat doen we met fantastische content creatie, ondersteund door prachtig vormgegeven afbeeldingen en met een krachtige campagne. Maar soms is dat niet genoeg om je doelen te halen. Daarom is er social advertising.

Vanaf ons Premium en Platinum social media abonnement bieden wij de mogelijkheid tot social advertising aan. Voor een bepaald bedrag* per maand adverteren we voor jou op de door jou gekozen social media platformen. Op dit moment bieden wij social advertising aan op de platformen Facebook, Twitter en LinkedIn.

Een uitstekend rendement behalen met social advertising?

Adverteren op Facebook is alsof je adverteert in iemands huiskamer. Nooit eerder kwam reclame zó dichtbij, nooit eerder was reclame zó persoonlijk. Facebook biedt geavanceerde mogelijkheden voor social advertising aan. Zo kunnen wij je boodschap zeer nauwkeurig richten op een bepaald publiek. Met jouw doelen in ons achterhoofd zorgen we ervoor dat de boodschap bij precies de juiste personen aankomt. Ben je echter op zoek naar vergroting van je doelgroep? Ook dat is mogelijk. We targeten je social advertising op Facebook dan op een breed publiek. Je wordt binnen no-time door honderden, soms wel duizenden gebruikers opgemerkt, je naamsbekendheid vliegt omhoog.

Oops...
Slider with alias social_advertising not found.

Social advertising voor de B2B markt

Ook op het grootste zakelijke sociale medium is social advertising zeer verdienstelijk. Voor bedrijven die zich bezighouden met B2B (Business 2 Business), is LinkedIn dé locatie om te adverteren. Met haar 225 miljoen gebruikers wordt je boodschap zeker gehoord!
Of het nu gaat om een pannenkoekenhuis in Deventer, een stukadoor in Dordrecht of een IT-bedrijf in Amsterdam, social advertising is voor elke ondernemer bijzonder rendabel, door het enorme publiek en de mogelijkheid bijzonder specifiek te targeten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot social advertising? Of ben je het beu om voor dovemansoren te spreken? Laat dan je gegevens achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

* Het bedrag voor social advertising kun je zelf kiezen. Dit bedrag komt bovenop de maandelijkse abonnementskosten.

Hoeveel bedrijven adverteren op social media?

Facebook advertising 90%
LinkedIn advertising 45%
Twitter advertising 35%
YouTube advertising 35%
Instagram advertising 10%