Social advertising bij Socialicious

Bij Socialicious zetten we ons elke dag in om het maximale uit je social media te halen. Dat doen we met fantastische content creatie, ondersteund door prachtig vormgegeven afbeeldingen en met een krachtige campagne. Maar soms is dat niet genoeg om je doelen te halen. Daarom is er social advertising.

Vanaf ons Premium en Platinum social media abonnement bieden wij de mogelijkheid tot social advertising aan. Voor een bepaald bedrag* per maand adverteren we voor jou op de door jou gekozen social media platformen. Op dit moment bieden wij social advertising aan op de platformen Facebook, Twitter en LinkedIn.

Een uitstekend rendement behalen met social advertising?

Adverteren op Facebook is alsof je adverteert in iemands huiskamer. Nooit eerder kwam reclame zó dichtbij, nooit eerder was reclame zó persoonlijk. Facebook biedt geavanceerde mogelijkheden voor social advertising aan. Zo kunnen wij je boodschap zeer nauwkeurig richten op een bepaald publiek. Met jouw doelen in ons achterhoofd zorgen we ervoor dat de boodschap bij precies de juiste personen aankomt. Ben je echter op zoek naar vergroting van je doelgroep? Ook dat is mogelijk. We targeten je social advertising op Facebook dan op een breed publiek. Je wordt binnen no-time door honderden, soms wel duizenden gebruikers opgemerkt, je naamsbekendheid vliegt omhoog.

Oops...
Slider with alias social_advertising not found.