Contentcreatie

TEKST DIE JE RAAKT

Bij social media bureau Socialicious beheren we je social mediakanalen met de grootste zorg en aandacht. Alles wordt zorgvuldig gecheckt, besproken, geverifieerd, geëvalueerd en nog eens gecheckt. Elke campagne wordt nauwgezet vormgegeven, elke advertentie wordt tot in de puntjes verzorgd en specifiek gericht op jouw doelgroep. Bij elke stap houden we jouw wensen en doelen voor ogen. Maar al die zorgvuldigheid zou voor niets zijn als de basis niet in orde is: content creëren, de basis van social media marketing.
Content is waarvoor het publiek naar je toe komt. Content moet je publiek amuseren, informeren, activeren, en bovenal raken. Bij social media bureau Socialicious zoeken we uit wat jouw publiek bezighoudt: wat interesseert hen en hoe vertalen we dat naar interessante, relevante content op social mediakanalen maar ook op blogs, magazines en webpagina’s? Zodra we weten wie je publiek is en wat hen interesseert, gaan we zoeken naar de beste manier om hen te benaderen.

Blogs

EEN MOOI STUKJE VERDIEPING

Bij Socialicious snappen we dat je als drukke ondernemer geen tijd hebt om een gedegen zakelijke blog te schrijven, of misschien heb je de kennis niet in huis. Daarom biedt Socialicious aan om voor jouw onderneming te bloggen. 

In onze zakelijke blogs gaan we in dialoog: de lezer leest ze voor de lol én om er iets van op te steken.
We gaan daarom altijd in overleg met jou over het onderwerp. Het is aan jou om antwoord te geven op de vraag: Wat wil ik vertellen? De zakelijke blog gaat over zaken die jouw publiek belangrijk, interessant of grappig vindt. Daarom bepalen we samen met jou wat we het publiek gaan vertellen. Dan moeten we ook van je weten hoe je wilt gaan vertellen. Een ‘luchtige’ stijl is een breed begrip, en wij van Socialicious willen voorkomen dat de zakelijke blog misschien wel té luchtig wordt. Nauwgezet bekijken we samen hoe de zakelijke blog tot stand moet komen.

SEO vriendelijke webteksten

WORD BETER GEVONDEN IN GOOGLE

Wie zich enigszins verdiept in online en social media marketing, kan niet om de term heen: SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. SEO is het geheel aan activiteiten om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekmachineresultaten, zonder te adverteren.

Bij Socialicious streven we naar all things SEO vriendelijk. Dat betekent dat we elke webpagina, blog, artikel, nieuwsbericht en landingspagina optimaliseren zodat we hoog in de zoekresultaten staan. Met een uitgebreide analyse gaan we na of er bijvoorbeeld wel voldoende sleutelwoorden in staan, of de titels en tussenkopjes aansluiten bij de inhoud, of het Google zoekresultaat past bij de inhoud enzovoorts.

MEER DIENSTEN

ALLE EXPERTISE VOOR JOUW ONLINE STRATEGIE

Beheer

Advertising

Bedrijfspresentaties

Print media

WordPress websites

Productpresentaties

METEEN IEMAND SPREKEN?

HEB JE EEN GEWELDIG IDEE DAT NIET KAN WACHTEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA: