Webdesign

Aan de basis van een sterke online campagne staat een sterke website. En hoewel het opzetten van een Facebookpagina voor sommigen nog binnen handbereik ligt, is het bouwen van een website heel andere koek. Bij Socialicious begrijpen we dat jij als ondernemer tijd noch kennis hebt om een sterke, representatieve website te bouwen. Laat ons je daarom helpen.

Bij Socialicious kiezen we bewust voor WordPress websites. WordPress is wereldwijd het grootste open-source platform om websites te bouwen, dat wil zeggen dat iedereen vrij is om mee te werken aan verbetering en ondersteuning van het product. Dat levert een breedgedragen platform op. WordPress is eenvoudig in gebruik, makkelijk te onderhouden en volledig naar jouw wensen en eisen aan te passen. Bovendien zijn er tal van applicaties beschikbaar om te meten of je doelen gehaald worden.

De open-source structuur van WordPress kent een aantal voordelen. Eén van de grootste voordelen zijn de vele duizenden thema’s die voor een klein bedrag overal online worden aangeboden. Afhankelijk van het thema kan WordPress website op nog eens duizenden verschillende manieren worden ingedeeld, aangekleed en opgevuld. Dat zijn dus miljoenen mogelijkheden om een website te maken die écht bij jou past. En ook nog eens makkelijk in onderhoud is.

Jouw online maatpak

ALTIJD AFGESTEMD OP JOUW WENSEN

Die miljoenen mogelijkheden stellen we bij Socialicious dan ook erg op prijs. Wij geloven er namelijk in dat een website een online maatpak is. Pas als je website volledig is afgestemd op jouw bedrijfsprofiel, en voldoet aan jouw doelen, mag hij van ons ‘de deur uit’. Tot die tijd houden we tijdens het ontwikkelingsproces nauw contact met jou. Jij bepaalt de lay-out en opzet van de website. Uiteraard met onze weloverwogen adviezen in het achterhoofd. Ook als na oplevering blijkt dat een onderdeel niet helemaal naar wens is, staan we klaar om het voor je aan te passen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
Naast de volledige personalisatie van het door jou gekozen WordPress thema, ontwerpen wij ook zelf alle visuals (afbeeldingen e.d.) die nodig zijn om je website aantrekkelijk te maken.

WordPress
Development

SUB TITEL

Dat we achter ons product staan, blijkt wel uit de website die je nu bekijkt. Ook deze WordPress website bleek uitermate geschikt voor ons bedrijfsprofiel en de gestelde doelen. Hij vormt ons visitekaartje, en hopelijk biedt onze WordPress website jou alle informatie die je zoekt.

Mocht je toch een vraag hebben of ben je geïnteresseerd geraakt in een WordPress website van Socialicious (dat hopen we maar), neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

MEER DIENSTEN

ALLE EXPERTISE VOOR JOUW ONLINE STRATEGIE

Beheer

Advertising

Webteksten

Print media

Bedrijfspresentaties

Productfotografie

METEEN IEMAND SPREKEN?

HEB JE EEN GEWELDIG IDEE DAT NIET KAN WACHTEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA: