Fotografie

OOG VOOR HET PERFECTE PLAATJE

Socialicious heeft jarenlange ervaring met het fotograferen van producten, evenementen, mensen en bedrijven. We leggen jouw onderneming, product of evenement op de gevoelige plaat met behulp van hoogwaardige apparatuur en innovatieve nabewerkingstechnieken, zodat een goed resultaat is gegarandeerd.

Drukwerk

LAAT DE PERSEN MAAR ROLLEN

Socialicious levert fotografie van bijzondere gebeurtenissen of evenementen in en rondom Deventer aan diverse lokale en regionale media. Onze foto’s wordt onder andere door het Deventer Nieuws en de Deventer Post gebruikt, maar ook voor de jaarlijkse Dickens-krant en publicaties van MKB Deventer en VVV Deventer is Socialicious de aangewezen partij voor beeldmateriaal. Daarnaast zijn we in staat tot het leveren van hoogwaardige beelden voor jouw magazine, flyer of brochure: we werken in een zeer hoge resolutie en stemmen de foto’s af op het medium dat je wil gebruiken.

Productfotografie

JOUW PRODUCTEN HAARSCHERP IN BEELD

Zoek je een partner voor productfotografie? We helpen je graag verder. In onze fotostudio plaatsen we kleine(re) objecten in een moderne whitebox, zodat niets afleidt van jouw producten. Het beeldmateriaal is 100% zuiver en zeer bruikbaar voor gebruik online of in magazines of brochures. Heb je liever dat we foto’s maken van de producten in jouw winkel? Geen probleem: we gaan samen aan de slag om te zorgen voor een strak geëtaleerd beeld.

Fotografie voor uw bedrijf

MAAK EEN BLIJVENDE INDRUK

Met de fotografiediensten van Socialicious weet je zeker dat jouw bedrijf blijft hangen bij je doelgroep. We maken graag een fotorapportage van jouw onderneming, een sprekende teamfoto of een sterke bedrijfspresentatie. We profileren jouw winkel, restaurant of bedrijf met aandacht voor de sterke punten die je wil presenteren aan je publiek.

Alle beeldmateriaal op onze website is zelf geschoten. Mooi hè? Als je nieuwsgierig ben geraakt naar onze diensten, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We praten je graag bij over de mogelijkheden, maar je zit natuurlijk nergens aan vast.

MEER DIENSTEN

ALLE EXPERTISE VOOR JOUW ONLINE STRATEGIE

Beheer

Advertising

Webteksten

Print media

WordPress websites

Responsive designs

METEEN IEMAND SPREKEN?

HEB JE EEN GEWELDIG IDEE DAT NIET KAN WACHTEN?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA: