De kracht van content

Bij social media bureau Socialicious beheren we je social mediakanalen met de grootste zorg en aandacht. Alles wordt zorgvuldig gecheckt, besproken, geverifieerd, geëvalueerd en nog eens gecheckt. Elke campagne wordt nauwgezet vormgegeven, elke advertentie wordt tot in de puntjes verzorgd en specifiek gericht op jouw doelgroep. Bij elke stap houden we jouw wensen en doelen voor ogen. Maar al die zorgvuldigheid zou voor niets zijn als de basis niet in orde is: content creëren, de basis van social media marketing.
Content is waarvoor het publiek naar je toe komt. Content moet je publiek amuseren, informeren, activeren, en bovenal raken. Bij social media bureau Socialicious zoeken we uit wat jouw publiek bezighoudt: wat interesseert hen en hoe vertalen we dat naar interessante, relevante content op social mediakanalen maar ook op blogs, nieuwsbrieven en webpagina’s? Zodra we weten wie je publiek is en wat hen interesseert, gaan we zoeken naar de beste manier om hen te benaderen.

  • Content creatie bij social media bureau Socialicious
  • Content creatie bij social media bureau Socialicious
  • Content creatie bij social media bureau Socialicious

Content creatie is meer dan alleen leesvoer

En dat kan op nogal wat manieren. Content creatie is namelijk meer dan alleen leesvoer. Er moet een stukje engagement gecreëerd worden. Het publiek moet zich kunnen identificeren met wat wij hun vertellen. Content moet ook een bepaalde handelingsintentie overdragen; we willen immers dat het publiek iets gaat doen. Content is geen dwingende hand, maar een wijzende vinger die het publiek erop attent maakt dat het ergens om te doen is.

Content creatie en visuals zijn een samenspel, erop gericht om de klant echt te raken en tot handelen aan te sporen. Bij Socialicious hebben we dat begrepen. Hebben we je interesse gewekt met dit artikel? Laat dan bij de button contact je gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen nemen.

Lees verder over nieuwsbrieven, zakelijk bloggen en SEO vriendelijke landingspagina’s.

SEO vriendelijke webpagina’s 

Lees meer

Zakelijk bloggen

Lees meer

Nieuwsbrieven

Lees meer