­

Altijd bij de tijd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van social media en online marketing? Dan zit je hier goed! Geregeld verschijnen hier onze blogs over allerlei nieuwtjes, weetjes en noemenswaardigheden met betrekking tot social media. Als het online gebeurt, lees je het hier terug. Daarnaast geven we geregeld tips en checklists waarmee je zelf je social media kanalen kunt verbeteren, aanpassen of beïnvloeden. Zo zijn de blogs niet alleen leuk om te lezen, maar ook nog eens leerzaam.

Heb je suggesties, een vraag of interesse in zakelijk bloggen voor jouw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Van slecht weer word je socialer

Welk effect heeft het weer op het social media gebruik? Zijn we juist socialer als het slecht weer is online of duiken we het liefst op de bank met een kop thee? Lees het hier in onze blog.

Het belang van een lap tekst: Deel 2

Wat is het belang van een lap tekst op een website? Je leest in het vervolg van onze blog nog meer over goede content voor SEO.

Het belang van een lap tekst: Deel I

Wat is het belang van een lap tekst op een website? Je leest in onze blog alles over goede content voor zoekmachine optimalisatie.

Kan ik hier pinnen?

Geen enkel sociaal medium kent zo’n visuele grondslag als Pinterest. Maar wat kun je met dit social mediakanaal als ondernemer en hoe zet je het effectief in? Je leest het in deze blog.

Checklist social media

Vanaf vandaag is de zomervakantie in heel Nederland afgelopen.tijdens de vakantie heb je waarschijnlijk geen moment stilgestaan bij je zakelijke social media kanalen. Werk aan de winkel dus! Bekijk hier de checklist social media om optimaal van start te gaan na de vakantie.

Apocalypse Now – Mobilegeddon is begonnen

Zo’n drie weken geleden heeft Google haar zoekalgoritme ingrijpend aangepast: websites die moeilijk op een smartphone of tablet te bekijken zijn, komen lager uit in de zoekresultaten. Lees hier alles over Mobilegeddon en de gevolgen die het voor jou kan hebben.

Social media rendement: Wat levert al die energie op social media nou eigenlijk op?

’t Is een veel gehoorde vraag in social medialand: Wat is het rendement van social media? Kunnen we met social media rendement beter kijken naar ROI of ROE? Je leest het hier!

Aangenaam!

Benieuwd naar het verhaal achter social mediabureau Socialicious? Neem dan een kijkje in onze keuken met deze blog